JONSERED
prodaja i servis

JONSERED - prodaja i servis


Jonsered je švedska tvrtka koja uz visoku kvalitetu i trajnost proizvoda tijekom više od 150 godina postojanja uvodi neke od najvažnijih inovacija koje se danas podrazumijevaju kao standard kod većine proizvođača. Uspješne inovacije i patenti su jedno od glavnih obilježja tvrtke Jonsered.

Kao ovlašteni prodavatelj i serviser možemo Vam ponuditi kompletnu uslugu: od prodaje Jonsered stroja, preko servisa i održavanja sa svim originalnim rezervnim dijelovima pa sve do van garantnog servisiranja.

O tvrtki Jonsered

1954. godine Jonsered proizvodi prototip današnje, suvremene motorne lančane pile i predstavlja prvu laganu motornu pilu na svijetu koju može koristiti samo jedan čovjek. Čistači šume i šikare dolaze na svjetlo dana godinu poslije i počinju inovacije koje traju i danas.

Jonsered je stara, tradicionalna industrijska zajednica na rijeci Säve, izvan Göteborga u Švedskoj. Jonseredove tvornice su ovdje utemeljene godine 1834. Već oko 1880 godine, učinjeni su prvi koraci prema današnjim proizvodima, i to manufakturnom proizvodnjom strojeva za obradu drva.

Diljem svijeta

Jonsered ima visoku razinu inovacija, vlastiti razvojni odjel i vlasništvo nad nekoliko patenata. Proizvodnja se vrši u 20 tvornica u 10 zemalja uključujući Švedsku, Norvešku, SAD i Japan. Prodaja se vrši kroz naše vlastite ogranke i predstavništva u više od 60 zemalja svijeta. Broj trgovina je veći od 6,000.

Kao ovlašteni distributer imamo iste cijene kao i svi ostali Jonsered distributeri. Detalje o svakom proizvodu možete pogledati na Jonsered stranici za Hrvatsku JONSERED prodajni program